48624 SCHÖPINGEN- SENIORENHOF dienos centre. J126

DARBO PRADŽIA: Birželio 15 d.

Galima pasikalbėti su ten dirbančia mūsų darbuotoja.

Siūlome darbą slaugei, gerai kalbančiai vokiškai, senelių slaugos namuose, dienos užimtumo centre. Darbas tik darbo dienomis nuo pirmadienio iki penktadienio (5 darbo dienos), savaitgaliai laisvi. Darbo laikas nuo 11.00 val iki 18.30 val. Darbo metu reiks bendrauti su seneliais ir juos užimti.

Darbotvarkė – apie 11 val. vykstate kartu su kolegomis mažu autobusiuku į šalia esančius senelių namus, iš ten atsivežate apie 10-12 senelių. Pietūs apie 12 val. Patiekiate jiems maistą, kai kuriems galbūt prireiks pagalbos valgant, ar kita pagalba pagal būtinumą. Po pietų , maždaug iki 14 val, seneliams ramybės laikas. Po to vyksta užsiėmimai – skaitoma knyga, žaidžiamami stalo žaidimai ,žaidimai su kamuoliu ir pan. Apie 17.00-17.30 seneliai vakarieniauja. Po vakarienės jie nuvežami atgal į senelių namus.

Apgyvendinimas nemokamas po vieną kambariuose. Maistą galima užsisakyti senelių namuose nemokamai. Internetas yra. Galima pasikalbėti su ten dirbančia mergina. Darbo trukmė pagal susitarimą.

Alga -1700 Eur. Su individualia veikla 2050Eu + visos socialinės garantijos+ apmokamos atostogos bei 24 val. per parą galiojantis gyvybės ir nuo nelaimingų atsitikimų draudimas + apmokamos kelionės .

Teirautis: tel.- 8 603 13806

Užpildykite CV anketą darbo vietai