74189 WEINSBERG A 163

DARBO PRADŽIA: BALANDŽIO 29 D. 2100 Eu

DARBO PASIŪLYMAS NAUJAS: darbo patirtis su lovoje gulinčiu ligoniu, kalbančiai gera vok. kalba, draugiškai, širdingai, mėgstančiai bendrauti, gaminti maistą, kepti pyragaičius, slaugutei, turinčiai VAIRUOTOJO PAŽYMĖJIMĄ. Rūkymas- lauke. Darbo trukmė: 2-3 mėn. .

Senjora Hildegard (86 m./ 162 cm./ 65 kg.) gyvena mažame miestelyje, name su sodu su savo sutuoktiniu 85-erių m. Horst, kuris yra visiškai savarankiškas. Labai miela, draugiška, dėkinga, bendraujanti šeima. Pageidautų, kad atvykstanti slaugutė gerai integruotųsi į jų šeimą ir jaustųsi, kaip namie. Šalia gyvena sūnaus šeima.

Senjora ypač mėgsta gėles(orchidėjas), daug kalba su draugais telefonu, buvusi puiki namų šeimininkė. Pageidautų, kad namuose vėl būtų verdama ir kepama, kad slaugutė kartu su jais sėstų prie bendro stalo, o senjora galėtų padėti, kepant pyragus. Šiuo metu ji sugrįžta iš ligoninės , kurį laiką gali būti lovoje gulinti ligonė. Jai- polineuropatija, podagra, reumatas, šlapimo nelaikymo problemos(sauskelnės). Visas dėmesys šeimoje skiriamas senjorai.

Reikalinga pagalba: kūno higiena(kūno ištepimas kremu), apsirengiant/ nusirengiant, vaistų sudavimas, skysčio kontrolė, kompresinės kojinės(apmovimas ir numovimas), bendrystės palaikymas. Naktinis darbas-(1 k. naktį- WC).

Kiti darbai: maisto gaminimas, namų ruoša-tvarkymas, langų valymas(pagal situaciją), skalbimas- lyginimas, kartais- apsipirkimai(automobiliu).

Slaugei įruoštas visas namo aukštas su atskira vonia ir WC . laisvalaikiui- dviratis. Internetas yra. Laisvalaikis garantuojamas, aptariamas pokalbiu telefonu su šeima.

Jums visos socialinės garantijos+ apmokamos atostogos bei 24 val. per parą galiojantis gyvybės ir nuo nelaimingų atsitikimų draudimas+ apmokamos kelionės.

Info. telef. : 8 685 51057 Anketą šiai vietai užimti, galite rasti mūsų svetainėje: www.darbofeja.lt;

Adresas: Aušros g. Nr.26-3 ( 2 aukštas), Gargždai

Nuotrauka iš interneto

Užpildykite CV anketą darbo vietai