95138 BAD STEBEN A-140

DARBO PASIŪLYMAS: VIRĖJO PAREIGOMS – NEDIDELIO VIEŠBUČIO NEDIDELIAME RESTORANE !!!

Virėjui- 3300 Eu arba 3650 Eu su individualios veiklos pažymėjimu, (vokiečių kalba ir panaši darbo patirtis- būtina). Gaminamų patiekalų įvairovė yra nedidelė ir panaši į lietuvišką virtuvę . Vyresnio amžiaus viešbučio savininkas – virėjas supažindintų ir perduotų savo darbą jaunesnio amžiaus (40-60m.) virėjui.

DARBO PRADŽIA: KUO SKUBIAU !!! Pagal darbuotojo galimybes atvykti !

DARBO TRUKMĖ: 3- 4 MĖNESIAI

Kviečiame prisijungti į mūsų darbuotojų kolektyvą !

Viešbutis Jums siūlo nemokamą maitinimą, atskirą kambarį, šiltą ir draugišką darbo atmosferą. Jūsų buičiai- skalbimo mašina rūbų skalbimui.

Virėjas dirbtų per dieną 8,4 val. su popietine pertrauka iki vakarienės ruošimo. Viešbutis užsidaro 22.00 val. (pagalbiniu virtuvės darbuotoju jau dirba lietuvaitis).

Rekomenduojama atsivežti ir dėvėti tvarkingus ir patogius savo rūbus ir avalynę. Darbo metu – bus aprūpinta darbo apranga.

Už apgyvendinimą viešbutyje reikėtų susimokėti simbolinį nuomos mokestį viešbučio buhalterijoje- iki 100 Eu/ mėn..

Jums suteikiamos visos socialinės garantijos+ apmokamos atostogos bei 24 val. per parą galiojantis gyvybės ir nuo nelaimingų atsitikimų draudimas+dvigubas šventinių dienų tarifas+ apmokamos kelionės, išdirbus sutartą laiką.

Teirautis: Audronė- 8 685 51057; Anketą šiai vietai užimti, galite rasti mūsų svetainėje: www.darbofeja.lt , arba, mielai laukiame atvykstant į ofisą, adresu: Aušros g. Nr.26-3 ( 2 aukštas), Gargždai

Nuotrauka iš Interneto

Užpildykite CV anketą darbo vietai